هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

حکیم: حضور آمریکا در عراق باید پایان یابد

سید «عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در نشست با نخبگان و جوانان شایسته عراق در خصوص حضور نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا در خاک عراق گفت که عراقی‌ها خودشان می‌توانند از کشور محافظت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید «عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی روز شنبه تأکید کرد که حضور نیروهای نظامی آمریکایی در عراق باید پایان یابد. 

 

بنا بر اعلام دفتر رسانه‌های رهبر جریان حکمت ملی عراق، حکیم در نشست با نخبگان و جوانان شایسته عراق در خصوص حضور نیروهای ائتلاف بین المللی در خاک عراق تأکید کرد: »ما اعلام کردیم که عراقی‌ها خودشان از کشور محافظت می‌کنند.»

 

وی افزود: «حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی برای ضرورتی که تروریسم داعشی آن را اقتضا می‌کرد، صورت گرفت و با پایان یافتن حضور داعش حضور این ائتلاف نیز پایان می‌یابد، این حقیقتی است که نباید مورد اختلاف باشد.»

 

حکیم ادامه داد: «باید به دیدگاه فنی و نظامی دولت در مورد نیاز به آماده‌سازی نیروها و مأموریت‌هایشان و زمان‌بندی خروج نیروهای ائتلاف بعد از پیروزی محقق شده با بازپس‌گیری اراضی عراق گوش فرا داد.»

 

صحبت‌های حکیم یک روز پس از آن بیان می‌شود که صدها هزار نفر از مردم عراق با حضور در خیابان‌های بغداد علیه ادامه حضور نیروهای نظامی آمریکایی در عراق شعار دادند. پارلمان عراق اخیرا بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» معاون الحشد الشعبی عراق، به اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور رأی داد، اما واشنگتن می‌گوید برنامه‌ای برای ترک عراق  ندارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار